[:nl]Doorlopende show bij Aquatec in Woudsend. Dankzij de 2.500 m2 grote indoor haven kunt u het gehele jaar in onze showroom terecht. Wat is er mooier dan de boot zien in het water, u kunt meteen in de boot stappen, de stabiliteit voelen, het zitcomfort testen en als u wilt en het weer is goed kunt u de trossen losgooien en een proefvaart maken.

U hoeft hier geen afspraak voor te maken, een proefvaart is altijd geheel vrijblijvend.  Maril is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op zon- en feestdagen is Maril gesloten en mochten er speciale evenementen en/of openingstijden zijn, vermeldt Maril dit op de nieuwspagina en op social media.

Maril streeft ernaar alle modellen uit de brochure op voorraad te hebben, uiteraard kan het voorkomen dat een bepaalde boot op het moment niet in het water ligt, daar ook de demo modellen gekocht kunnen worden. Wij doen ons uiterste best om het betreffende model zo spoedig mogelijk te bouwen en weer in het water te hebben voor u!

We zien u graag tegemoet in Woudsend. Mocht u niet in de buurt wonen, Maril heeft ook een groot dealer netwerk door heel Nederland, kijkt u hier voor een overzicht van de verkooppunten

Header-showroom-Maril-Woudsend-2[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *