Elektrisch varen met Maril

Stil genieten van het water om je heen

Elektrisch varen: een prachtige vaarbeleving

Bij Aquatec staan milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom willen wij elektrisch varen nadrukkelijker op de kaart zetten. Onze focus blijft daarin liggen op innovatie, comfort, ontspanning en het bieden van een prachtige vaarbeleving aan onze klanten. Precies zoals u van ons gewend bent.

Maril 6NXT

Hoe lang kan ik varen?

Als u wilt, kunt u de hele dag varen met een elektrisch aangedreven Maril sloep. Hierbij gaan we uit van de kruissnelheid, niet de maximum snelheid. Een dagje varen is vaak meer dan alleen varen op de motor. We liggen ook voor anker, gaan zwemmen, lezen, bezoeken een dorpje of terras. Wilt u ervaren hoe het is om met een elektrische Maril sloep te varen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een proefvaart.

Hoelang opladen?

Welk accupakket of elektro motor u ook kiest, hoe lang u ook wilt varen, u kunt altijd in één nacht volledig opladen. Wanneer u ’s avonds uw Maril sloep aan de walstroom doet, is deze de volgende ochtend weer 100% opgeladen. Het maakt niet uit welke accu capaciteit u kiest. Hoe groter de accu capaciteit, hoe groter het laadvermogen van de lader die daarbij hoort.

Download de folder

Meer informatie over de mogelijkheden vindt u in onze folder, download de folder via onderstaande link:

Plan een bezoek

En ervaar onze showroom

Neem contact met ons op voor een afspraak of proefvaart via:

+31 514 596 270 / info@aquatec.frl