[:nl]
DE GEZELLIGSTE WATERSPORTBEURS VAN HET JAAR

Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Kennismaken met de watersport? Bezoek dan de jaarlijkse HISWA te water van 29 augustus tot 3 september 2017, de grootste in-water bootshow te water van Noord-Europa op de hippe NDSM-werf. Er liggen circa 250 nieuwe boten van 2,5 – 30 meter aan de steigers. Op de kade een uitgebreid aanbod van nautische producten. Op en rond het water veel spetterende activiteiten voor de kinderen én volwassenen!

Maril en Antaris hebben ook weer een mooie stand op deze beurs en liggen hier met een aantal prachtige sloepen en cabins

U bent van 29 augustus t/m 3 september van harte welkom op onze stand op de Hiswa te Water editie 2017.

U kunt via de website van de Hiswa toegangskaarten bestellen, of kopen bij de kassa van de beurs

OFFICIËLE OPENING

Volkszangers én watersporters Wolter Kroes en Frans Duijts gaan met elkaar de strijd aan te op het water. Tijdens het NK manoeuvreren dat tijdens de HISWA te water van 29 augustus tot en met 3 september in de Amsterdam Marina georganiseerd wordt zullen de zangers moeten manoeuvreren, slalommen en zo snel mogelijk naar de overkant moeten varen. Wie van de bootbezitters de beste schipper is zal de strijd uitwijzen.

Bezoekers zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij de officiële opening van de HISWA te water op 29 augustus om 12.00 uur, standnummer D25Het NK manoeuvreren is een van de activiteiten die de watersportbeurs rijk is. De hele week kunnen bezoekers het tegen elkaar opnemen. Dagelijks worden prijzen uitgereikt en de weekwinnaar gaat naar huis met een vliegles voor drie personen.

[:]